понеділок, 16 грудня 2019 р.

Бібліофреш « Найкращі новинки для вас»


Шановні користувачі!

Пропоную  вам ознайомитися з новинками сучасної літератури, які                           надійшли до бібліотеки ліцею за останній період.

Вдовиченко Г. Ось відкрита долоня:збірка  / Галина Вдовиченко. – Харків:Книжковий клуб «Клуб сімейного дозвілля», 2016.- 208 с.






.
Оповідання, з яких складається книжка, – наче маленькі епізоди, незначні щоденні події, з яких і складається людське життя… Чоловіки й жінки, чужі та найрідніші, діти, брати і сестри… Вони даватимуть поради, чи, радше, пропозиції, які варто почути у швидкоплинному повсякденні. Вони тягтимуть три роботи в Італії та уникатимуть життєвих мелодрам. Вони гратимуть в історію на львівській площі Ринок і випадково передбачатимуть майбутнє. Як сліпі, навпомацки шукатимуть щастя, дослухаючись не до порад психолога, а до маленького заблуканого папужки. Збиратимуть тіло по шматках у військовому шпиталі і намагатимуться зібрати розбиті душі, малюючи зелене дерево… Проживатимуть життя, у якому слова раптом набули нових значень.

Вінман , Сара Коли бог був кроликом: роман / Сара Вінман. – К.: Рідна мова, 2018.- 320 с.

 Ця книжка про брата і сестру. Книжка про дитинство і дорослішання, дружбу й родинні стосунки, тріумф і трагедію і все те, що між ними. Та передусім ця книжка про любов у всіх її виявах.
У триста сторінок книги кишенькового формату вмістилось все життя дівчинки Еллі. Що б ви розказали про своє дорослішання, якби мали зліпити його з клаптиків найяскравіших спогадів? Згадали б про тамагочі і першу поїздку на море? Сімейні свята і дитячі бійки з братом? Героїня у досить меланхолійному стилі розповідає про свою досить щасливу родину: люблячі батьки, які раптом виграли мільйон, тітка-кінозірка і брат, з яким чудові стосунки, найкраща подруга. Ідилія? А тепер додайте сюди розбещення неповнолітніх, проблеми  тероризму, питання віри у Бога і віри в дорогих серцю людей. Приправте це англійським гумором.

Львів. Кава.Любов :збірка укл. І передм. Н. Нікалео.-  3-тє вид. – Харків : Книжковий клуб. «Клуб сімейного дозвілля», 2019. – 272 с.


Містить авторів: Галина Вдовиченко, Наталія Гурницька, Вікторія Гранецька, Дара Корній, Леся Олендій, Ірина Хомин, Тетяна Белімова, Любов Долик, Ольга Деркачова, Ніна Нікалео.
 Щемливі оповідання від найкращих українських авторів! Ця книга- про Львів. Про місто,яке  хтось знає  і любить. А хтось тільки відкриває для себе. Про вузькі вулички і затишні кав`ярні, про середньовічну бруківку  і старовинні споруди…Про любов,про життя.Про людей,які зустрічаються і розходяться, сподіваються, вірять, кохають, втрачають – і знову  знаходять своє кохання…

Корній Д.Зворотний бік темряви : роман / Дара Корній :передм. Г. Пагутяк; худож. О.Семякін. – 2-ге вид. – Харків : Книжковий клуб « Клуб Сімейного Дозвілля»,2015. – 320 с.:іл.


Разом зі своїм батьком темним безсмертним Стрибогом Мальва перейшла до світу темних. Її наставниця Птаха свідомо пішла на цей учинок, адже вважає, що Мальва сама повинна зробити вибір: на чиїй стороні їй залишитися. Могутність дівчини зростає день у день, а знання – щогодини, та невдовзі вона дізнається про зворотний бік темряви… То чию сторону врешті-решт обере Мальва, адже від цього залежить майбутнє, і не лише її?

Завітайте до бібліотеки.Отримайте насолоду від прочитаних книг.

Немає коментарів:

Дописати коментар